Latar Belakang

SPEEDOFFICE SDN BHD adalah sebuah syarikat 100% pemilikan bumiputera yang menjalankan perkhidmatan servis profesional gaya korporat kepada para usahawan dan organisasi bisnes bagi menjalankan perniagaan secara sistematik, berilmu dan berkolaborasi untuk terus berkembang bersama.

Jenama speedofis99 telah lulus MyIPO bermula pada tahun 2015 di Negeri Terengganu dan telah mula mencapai fasa berikutnya kearah tahap ‘Hi performance company’ serta ketahap Bursa penghujungnya mengikut perancangan Roadmap dibuat.

Kami punyai pasukan dan rakan kolaborasi professional yang berpengalaman dan lengkap keperluan sijil akriditasi dalam menyediakan pelbagai modul latihan kepada keperluan syarikat dan agensi melibatkan keusahawanan dan keperluan organisasi kearah Licensing atau franchise dengan pengurusan korporat. Pembangunan modal insan, kepumpinan dan penstrukturan syarikat adalah kepakaran utama kami.

Tahun 2019 mula melebarkan sayap melaui Ibu pejabat di Lembah Klang untuk mengembangkan lagi perkhidmatan yang ditawarkan dan memperluaskan lagi manfaat program Sosial Enterprise yang telah di mulakan dari awal penubuhan di kuala Terengganu ke seluruh negara dan
juga ke luar negara, InsyaAllah.

Speedofis99 telah mendapat pengiktirafan ISO 9001 dan SME Star rating skala 4 bintang pada tahun 2023 selari dengan pengembangan status bisnes dibuat.

Visi & Misi

CARTA ORGANISASI SYARIKAT

Visi

Misi

“Currently And Future, Collaboration Will Be The Main Concept Of Business”

Coach Hj. Norlukmal

MOTTO UNTUK 2024

"BERLARI UNTUK TERBANG TINGGI"

0
Cawangan
0
Tahun Pengalaman
0
Rakan Kolaberasi

Nilai Utama

FAST. INSPIRING. TRUST.

F

FAST

I

INSPIRING

T

TRUST

T - Technology

R - Responsibility

U - Unity

S - Smart

T - Transparent

PROFIL PENGERUSI SYARIKAT

COACH HJ NORLUKMAL BIN MAT GHANI

Branding & Positioning

Penstrukturan Organisasi & Bisnes Pengurusan Bisnes Korporat

Scroll to Top
Perlukan Bantuan?